ΕΝΑ ΕΥΟΙΩΝΟ ΜΕΛΛΟΝ

Από τον Νοέμβριο του 2019, με την υποστήριξη των AMERRA Capital Management LLC και Mubadala Investment Company, ενοποιούμε τρεις από τις πιο επιτυχημένες εταιρείες της Μεσογείου – Ανδρομέδα, Νηρεύς και Σελόντα.

Η συνένωση της τεχνογνωσίας και του ανθρώπινου δυναμικού των τριών εταιριών, καθώς και η ισχυρή τους θέση στην παραγωγή τσιπούρας (Sparus aurata), λαβρακιού (Dicentrarchus labrax), και κρανιού (Argyrosomus regius), σηματοδοτούν την αρχή μιας νέας εποχής στον κλάδο της ιχθυοκαλλιέργειας.

Αυτό το επίτευγμα κατέστη εφικτό αποκλειστικά χάρη στην αδιάκοπη προσπάθεια των ανθρώπων μας, την αξεπέραστη τεχνογνωσία μας, το πάθος μας για τα ψάρια και την εμπιστοσύνη των πελατών μας. Ανυπομονούμε να συνεργαστούμε με τους πελάτες μας και τις οικογένειες σε ολόκληρο τον κόσμο για να μεγαλώσουμε την κοινότητα των ανθρώπων που ξέρουν και αγαπούν το ψάρι. Μαζί, θα θέσουμε νέες βάσεις συνεργασίας και θα προσφέρουμε βιώσιμα προϊόντα ποιότητας και καινοτομίας υψηλών προδιαγραφών. Μάθετε περισσότερα για τις εταιρικές εξελίξεις στο Δελτίο Τύπου:

Προς ΜΜΕ: Παρακαλώ επικοινωνήστε με την Κατερίνα Χατζοπούλου για τυχόν ερωτήσεις ή καλέστε (+30) 2106640963 (εσ. 224). * Η συναλλαγή αυτή εγκρίθηκε από την Ευρωπαϊκή Επιτροπή, στο πλαίσιο της αντιμονοπωλιακής νομοθεσίας της ΕΕ, σε συνέχεια της συμφωνηθείσας εκποίησης των περιουσιακών στοιχείων. Οι τρεις εταιρείες παραμένουν προς το παρόν ξεχωριστές νομικές οντότητες και αποτελούν θυγατρικές εταιρείες του Ομίλου Andromeda Seafood.

ΥΠΟΣΧΕΣΗ ΣΤΟΥΣ ΠΕΛΑΤΕΣ ΜΑΣ

Η υπόσχεσή μας

Εκλεκτοί μας πελάτες, θα θέλαμε να σας διαβεβαιώσουμε ότι στο άμεσο μέλλον δε θα υπάρξει κάποια αλλαγή στη συνεργασία μας και στον τρόπο λειτουργίας των τριών εταιρειών. Συνεχίζετε να επικοινωνείτε με τους ίδιους συνεργάτες και να απολαμβάνετε το ίδιο εξαιρετικό επίπεδο υπηρεσιών μας.

Ωστόσο, προοδευτικά θα αξιοποιήσουμε συνδυαστικά τη γνώση, την εμπειρία και τους πόρους των τριών εταιριών, με στόχο να βελτιώσουμε περαιτέρω τις υπηρεσίες μας επενδύοντας στην καινοτομία, σε ανώτερη ποιότητα και χτίζοντας μια αμοιβαία επωφελή συνεργασία μαζί σας.

Είμαστε πολύ αισιόδοξοι για το μέλλον και θα είναι τιμή μας να πορευτούμε μαζί σας σε αυτό το ταξίδι.

Επισκεφθείτε τον ιστότοπο του ομίλου Andromeda
Επισκεφθείτε τον ιστότοπο της εταιρείας Nireus
Επισκεφθείτε τον ιστότοπο της εταιρείας Selonda

Alex Myers
« Η ολοκλήρωση της εξαγοράς των εταιρειών Νηρέα και Σελόντα από τον Όμιλο Andromeda Seafood σηματοδοτεί την έναρξη της επόμενης φάσης στην περαιτέρω ανάπτυξη της επιχειρηματικής μας δραστηριότητας, με όραμα να ηγηθούμε στη Μεσογειακή ιχθυοκαλλιέργεια.

Είμαστε ενθουσιασμένοι που ξεκινάμε να δουλεύουμε μαζί, να μαθαίνουμε ο ένας από τον άλλον, να εμπλουτίζουμε την παραγωγική μας δραστηριότητα, συνεχίζοντας να προσφέρουμε μια υγιεινή γευστική εμπειρία μεσογειακών ψαριών στους πελάτες μας και τις οικογένειές τους σε όλο τον κόσμο.

Καθώς αρχίζουμε να αξιοποιούμε τo ανθρώπινο κεφάλαιο των τριών εταιρειών μας και να μοιραζόμαστε τις βέλτιστες πρακτικές, είμαστε πιο αισιόδοξοι από ποτέ για το μέλλον και τα αποτελέσματα που θα επιτύχει η ενοποιημένη εταιρεία.
Alex Myers, CEO του Ομίλου Andromeda Seafood

ΗΓΕΣΙΑ ΜΕ ΟΡΑΜΑ

Δημιουργήσαμε μια νέα εξαιρετική ηγετική ομάδα με έμπειρους επαγγελματίες που προέρχονται από παγκοσμίως κορυφαίες εταιρείες ιχθυοκαλλιέργειας και καταναλωτικών προϊόντων.
Η πολυσύνθετη ομάδα μας θα επικεντρωθεί στην επίτευξη συνεχώς υψηλότερων προτύπων ποιότητας, βιωσιμότητας και καινοτομίας προϊόντων για τους πελάτες και τους καταναλωτές μας.

Παρουσιάζοντας την ομάδα

Thor Talseth
« Αυτή είναι μια συναρπαστική στιγμή για τον Όμιλο Andromeda Seafood καθώς ολοκληρώνουμε την εξαγορά του Νηρέα και της Σελόντα και αμέσως αποκτούμε μια σημαντική θέση στη δυναμικά αναπτυσσόμενη ευρωπαϊκή αγορά της ιχθυοκαλλιέργειας.

Η απόκτηση των εταιρειών Νηρέα και Σελόνταθα συμβάλει καθοριστικά στην ανάπτυξη των προϊόντων, την καινοτομία και την αποδοτικότητα της παραγωγής, συμπληρώνοντας τη μακρόχρονη επιτυχημένη πορεία της Ανδρομέδας στον τομέα των εξαγωγών.

Η ηγετική μας ομάδα θα επικεντρωθεί στην προσφορά ακόμη πιο βιώσιμων και καινοτόμων προϊόντων υψηλής ποιότητας στους πελάτες και τους καταναλωτές μας.
Thor Talseth, Chairman of the Board

H ΑΠΟΣΤΟΛΗ, ΤΟ ΟΡΑΜΑ ΚΑΙ ΟΙ ΑΞΙΕΣ ΜΑΣ

Τα θεμέλια της νέας μας εταιρείας «απλώνονται» σε μια ευρύτερη περιοχή της Μεσογείου από την Ισπανία μέχρι την Ελλάδα, αξιοποιώντας τις υφιστάμενες βασικές συνεργασίες μας, διαθέτοντας έτσι συγκριτικό πλεονέκτημα. Μαζί, χαράζουμε το δρόμο προς την επίτευξη της αποστολής και του οράματος της νέας μας εταιρείας.

Η ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΜΑΣ

Η ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΜΑΣ

Φέρνουμε τη Μεσόγειο στο τραπέζι του καταναλωτή προσφέροντας ψάρια κορυφαίας ποιότητας για μια πιο υγιεινή ζωή.

ΤΟ ΟΡΑΜΑ ΜΑΣ

ΤΟ ΟΡΑΜΑ ΜΑΣ

Εμπνέουμε τους πελάτες μας και τις οικογένειές τους να βάλουν στο τραπέζι τους το καλύτερο Μεσογειακό ψάρι, αυτό που μεγαλώνει με την αξεπέραστη τεχνογνωσία και το πάθος μας.

Oι αξίες μας

Συνεργαζόμαστε για την επιτυχία

Συνεργαζόμαστε για την επιτυχία

Οι νέες προκλήσεις αποτελούν ευκαιρία για μεγαλύτερη ανταμοιβή. Πιστεύουμε ότι ο μόνος τρόπος να φτάσουμε στην απόλυτη επιτυχία είναι να αξιοποιήσουμε τις γνώσεις, τις δεξιότητες και τις ιδέες των ανθρώπων μας που φέρνουν διαφορετικες εμπειριες.

Η συνεργασία με τους συναδέλφους, τους προμηθευτές, τους πελάτες και την κοινωνία είναι πολύ σημαντικό στοιχείο του τρόπου που δουλεύουμε. Καλλιεργούμε ένα ελκυστικό εργασιακό περιβάλλον όπου οι άνθρωποι απολαμβάνουν να συνεργάζονται, προκειμένου να συμβάλουν στη δημιουργία προστιθέμενης αξίας.

Είμαστε μια κοινότητα ανθρώπων με άριστη τεχνογνωσία και αγάπη για τα ψάρια. Κάθε ένας από εμάς έχει να προσφέρει κάτι πολύτιμο σε όλους τους τομείς των δραστηριοτήτων μας και εργαζόμαστε όλοι μαζί για να γιορτάσουμε την επιτυχία.

Ηγούμαστε με ευθύνη και φροντίδα για τον άνθρωπο

Ηγούμαστε με ευθύνη και φροντίδα για τον άνθρωπο

Το μέλλον του κλάδου είναι στο χέρι μας. Πρέπει να ηγηθούμε δίνοντας το «καλό παράδειγμα» και «πράττοντας το σωστό» προκειμένου να αναβαθμίσουμε τη ζωή όσο το δυνατόν περισσοτέρων ανθρώπων.

Η φροντίδα είναι το επίκεντρο της κουλτούρας μας. Πιστεύουμε πως δεν μπορούμε να καταφέρουμε τίποτα χωρίς τους ανθρώπους μας, τους εταίρους μας και σεβόμενοι τον πλανήτη μας. Για το λόγο αυτό, αναλαμβάνουμε την ευθύνη να τους συμπεριφερθούμε με ήθος, εκτίμηση και ακεραιότητα στο μέγιστο βαθμό.

Το μελλοντικό μας κληροδότημα είναι το θετικό αποτύπωμα σε όποιον και σε ό,τι αγγίζουμε. Αυτό αρχίζει με την εκπαίδευση των ανθρώπων μας, ώστε να γίνουν οι καλύτεροι πρεσβευτές και οι πρωταθλητές της βιώσιμης ιχθυοκαλλιέργειας προκειμένου να εμπνεύσουν τις μελλοντικές γενιές.

Εμπνέουμε και βελτιωνόμαστε διαρκώς

Εμπνέουμε και βελτιωνόμαστε διαρκώς

Το «απλά καλό» δεν είναι ποτέ αρκετό για εμάς. Γι’ αυτό δεν σταματάμε ποτέ να βελτιωνόμαστε και να αγωνιζόμαστε για την τελειότητα. Καθώς ο κλάδος μας εξελίσσεται, στοχεύουμε να είμαστε πάντα ένα βήμα μπροστά.

Εστιάζουμε στις μεταξύ μας σχέσεις με ήθος και κοινές αξίες στο επίκεντρο της κουλτούρας μας. Έχουμε πίστη πως οι άνθρωποί μας είναι σε θέση να εμπνεύσουν και να εξελίξουν τις δραστηριότητες μας.

Εκτιμούμε τη δημιουργικότητα και ενδυναμωνουμε τους ανθρώπους μας, ωστε να επιλύσουν τα προβλήματα που προκύπτουν, με νέους και διαφορετικούς τρόπους. Είμαστε ανοιχτοί στο καινούργιο. Για εμάς, η δεκτικότητα και η ευελιξία είναι υψίστης σημασίας, διότι πιστεύουμε ότι υπάρχει πάντα ένας καλύτερος τρόπος δράσης. «Αγκαλιάζουμε» την αλλαγή με διορατικότητα και ενθουσιασμό προκειμένου να βρούμε και να αξιοποιήσουμε τις νέες ευκαιρίες που προκύπτουν.